Contact

Contacteer CoderDojo-Vianen

Wil je meer informatie over CoderDojo-Vianen of heb je vragen? We staan altijd klaar om je te helpen. Hier zijn verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen:

Fysiek adres

CoderDojo-Vianen vindt elke derde zaterdag van de maand plaats, van 15:00 tot 17:00 uur, in het gebouw van de sociaal-maatschappelijke stichting Vrije Lekpoort. Je kunt ons vinden op het volgende adres:

Buitenstad 1, 4132 AA,
Vianen (Utrecht provincie)

Wil je meer weten over de stichting Vrije Lekpoort? Bezoek dan hun website op (https://www.vrijelekpoort.nl) voor meer informatie.

Website

Onze website is de centrale hub voor alle informatie over CoderDojo-Vianen. Bezoek ons op (https://www.coderdojo-vianen.nl) om de laatste updates, evenementen en projecten te bekijken.

E-mail

Heb je specifieke vragen over CoderDojo-Vianen of wil je meer weten over onze activiteiten? Stuur ons dan een e-mail op:

– Voor vragen direct gericht aan CoderDojo-Vianen: contact@coderdojo-vianen.nl.

– Voor vragen over de locatie of Vrije Lekpoort: info@vrijelekpoort.nl.

We streven ernaar om je e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je geïnteresseerd bent in CoderDojo-Vianen, vragen hebt over onze projecten of gewoon een gesprek wilt beginnen over de spannende wereld van technologie en programmeren. We kijken ernaar uit van je te horen!