Meedoen?

Meedoen met CoderDojo-Vianen!

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud (of mogelijk iets ouder) en wil je de wereld van technologie en programmeren ontdekken? Of ben je een ouder of begeleider die graag ziet dat hun kind(eren) deze vaardigheden ontwikkelen? Dan is CoderDojo-Vianen de perfecte plek voor jou!

CoderDojo-Vianen is een bruisend initiatief van de sociaal-maatschappelijke stichting Vrije Lekpoort te Vianen. We geloven in de kracht van technologie en willen jongeren in de gemeente Vijfheerenlanden en omgeving de kans bieden om digitale vaardigheden te ontwikkelen.

Waar en wanneer?

CoderDojo-Vianen vindt elke derde zaterdag van de maand plaats, van 15:00 tot 17:00 uur. Je vindt ons in de Lekpoort, Buitenstad 1, 4132 AA Vianen. Het is een vrije inloop, maar we vragen je wel om je vooraf aan te melden via ons aanmeldformulier onderaan deze pagina. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we genoeg materiaal en begeleiders hebben voor iedereen.

Hoe werkt het?

Je kunt op elk moment aanhaken bij CoderDojo-Vianen. Onze sessies zijn los van elkaar staande workshops, dus je hoeft niet altijd aanwezig te zijn. Kom gewoon wanneer het jou uitkomt en leer nieuwe vaardigheden bij elke sessie!

Demo-sessies voor ouders

We begrijpen dat ouders en begeleiders nieuwsgierig zijn naar wat hun kinderen doen bij CoderDojo-Vianen. Daarom zijn we van plan om in de toekomst leuke demo-sessies te organiseren waarin we laten zien wat we hebben gemaakt en geleerd.

Waarom meedoen?

– Leer programmeren: Ontwikkel vaardigheden in programmeren, webontwikkeling en andere technologische gebieden.

– Samenwerken: Werk samen met andere jongeren aan leuke en uitdagende projecten.

– Projectuitvoering: Leer hoe je ideeën omzet in werkende projecten en applicaties.

– Brainstormen en plannen: Verbeter je creatieve denkvermogen en leer projecten te plannen en te beheren.

– Stel vragen: We moedigen vragen stellen aan! Hier kun je je nieuwsgierigheid bevredigen.

– Zelfvertrouwen: Vergroot je zelfvertrouwen in het omgaan met IT en techniek.

Waarom is het belangrijk?

In een steeds meer gedigitaliseerde wereld zijn technische vaardigheden van onschatbare waarde. Door deel te nemen aan CoderDojo-Vianen krijg je niet alleen praktische vaardigheden, maar ook de mogelijkheid om te leren samenwerken, projecten uit te voeren, te brainstormen en zelfvertrouwen op te bouwen bij het werken aan technische uitdagingen. Dit geeft je een voorsprong op de arbeidsmarkt en opent de deur naar spannende carrièremogelijkheden in de technologische sector.

Word een vrijwilliger!

We zijn ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als docent-begeleider willen helpen bij CoderDojo-Vianen. Als je een passie hebt voor technologie en graag je kennis wilt delen, neem dan contact met ons op via (info@vrijelekpoort.nl).

Dus waar wacht je op? Meld je aan, kom langs en ontdek de spannende wereld van coderen en technologie bij CoderDojo-Vianen. Samen bouwen we aan een betere toekomst, één regel code tegelijk! Voor meer informatie over de internationale CoderDojo-beweging, kun je een kijkje nemen op de (https://coderdojo.com/), zie voor meer informatie over CoderDojo-Nederland (https://coderdojo.nl/) en ontdek wat deze wereldwijde gemeenschap te bieden heeft.

Schrijf je nu in!

Schrijf je nu in door middel van onderstaand formulier:

Aanmeldformulier CoderDojo-Vianen
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Heb je zelf onderstaand materiaal (klik aan welke opties voor jou gelden)
CoderDojo-Vianen heeft, mocht je bovenstaand materiaal niet hebben, materiaal voor je beschikbaar!
Zoals; allergieën, autisme, voorkeuren en/of andere punten die relevant zouden kunnen zijn.