CoderDojo-Vianen

Details
Date:

March 16

Time:

03:00 pm – 05:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-coderdojo-vianen-744359257577
Organizer

CoderDojo-Vianen

Website: https://www.eventbrite.nl/o/coderdojo-vianen-73734472433
Venue

Buitenstad 1, Vianen, Nederland

Vrije Lekpoort Buitenstad 1, 4132 AA Vianen

Vianen, UT, NL, 4132 AA

Kom naar CoderDojo-Vianen en ontdek de geweldige wereld van coderen, waar je nieuwe vaardigheden leert en creatieve projecten maakt!

Welkom bij CoderDojo-Vianen!

Welkom bij CoderDojo-Vianen, een spannend en inspirerend initiatief van de sociaal-maatschappelijke stichting Vrije Lekpoort in het hart van Vianen. Als jij tussen de 7 en 17 jaar oud bent (of misschien zelfs iets ouder) en een nieuwsgierige geest hebt, ben je hier helemaal op je plek. Dit is de plek waar jij de wereld van technologie en IT kunt verkennen, leren, en creëren!

Wat is CoderDojo?

CoderDojo is een wereldwijde beweging die jongeren in staat stelt om te leren programmeren, digitale vaardigheden te ontwikkelen en hun creatieve potentieel te ontketenen. Het begon allemaal in Ierland in 2011 en heeft zich sindsdien verspreid naar meer dan 110 landen over de hele wereld. De CoderDojo Foundation (https://coderdojo.com/) coördineert en ondersteunt deze wereldwijde gemeenschap van vrijwilligers die zich inzetten voor het empoweren van jongeren door middel van technologie.

Voor wie is CoderDojo-Vianen?

CoderDojo-Vianen is er voor alle jongeren in de gemeente Vijfheerenlanden en de omliggende gebieden die nieuwsgierig zijn naar technologie en IT. We moedigen diversiteit aan en verwelkomen jongeren van alle achtergronden en vaardigheidsniveaus.

Waar en wanneer?

CoderDojo-Vianen vindt elke derde zaterdag van de maand plaats, van 15:00 tot 17:00 uur. Je vindt ons in de Lekpoort, Buitenstad 1, 4132 AA Vianen. Het is een vrije inloop, maar we vragen je wel om je vooraf aan te melden via onze website https://coderdojo-vianen.nl/ of door te mailen naar contact@coderdojo-vianen.nl. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we genoeg materiaal en begeleiders hebben voor iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *